Euroflat London Apartments - Apartamente in Londra, cazare in Londra, inchirieri apartamente in Londra.

english spanish russian german italian romanian hungarian
Bine aţi venit1
Bine ati venit la Euroflat London Apartments !

Va fi placerea noastra sa va oferim cazare in Londra intr-unul dintre apartamentele noi si moderne pe care Euroflat London Apartments vi le pune la dispozitie.

Londra este una dintre cele mai renumite capitale din lume, este privit ca unul dintre orasele care de-a lungul istoriei si-a lasat amprenta in multe aspecte ale dezvoltarii sociale, economice si culturale ale Europei.

O metropola multi-culturala, Londra este recunoscuta ca un centru comercial si financiar mondial, este de asemenea foarte atractiv pentru turistii din toata lumea. Avand un spirit unic, Londra este o capitala moderna, plina de viata, un adevarat paradis pentru turisti.

Pentru a intelege de ce Londra este un fel de magnet pentru turisti, trebuie sa vizitati cateva dintre atractiile turistice renumite, ca de exemplu:

     - Palatul Buckingham (Buckingham Palace) si schimbul de garda (Changing of the Guard)
     - Palatul Westminster (Casa Parlamentului)
     - Big Ben  (faimosul turn cu ceas)
     - Piccadilly Circus (intersectia renumita care leaga West End-ul Londrei cu Cartierul Westminster centrul orasului)
     - Spuneti-va pararea despre ce vreti la Hyde Park (preferabil in engleza)
     - Museul Britanic (British Museum)
     - Museul de Wax Madame Tousauds (Madame Tousauds Wax Museum)
     - Piata Trafalgar (Trafalgar Square)
     - Shopping pe la Oxford Street sau Regent
     - Gradina Botanica Regala (Royal Botanic Garden)
     - London Chinatown
     - Stadionul Wembley (Wembley Stadium)

Euroflat London Apartments va ofera cel mai flexibil mod de cazare in Londra, la mica distanta de atractii turistice si centre comerciale ale orasului. Veti descoperi ca stand in apartamente in Londra optati practic pentru cea mai buna alternativa comparative cu hoteluri in Londra.

Cand va oferim cazare in Londra la Euroflat Apartamente Londra ne referim la o varietate de apartamente moderne si bine utilate, pentru a satisface toate nevoile dumneavoastra. Noi nu va oferim doar un apartament in Londra, ci va primim cu o calduroasa ospitaliate, va oferim apartamente curate si bine intretinute, situate in zone centrale cu access usor la transportul public.

Personalul "Euroflat London Apartments" face tot posibilul ca sederea dumneavoastra in apartamente in Londra ca si in alte orase din Europa sa fie cat mai placuta. Eforturile noastre sunt rasplatite de clientii care stau in apartamentele noastre de fiecare data cand revin sa viziteze orasele in care Euroflat Apartments are apartamente. Clientii nostri sunt cei mai buni ambasadori pentru Euroflat si ei sunt cei care ne recomanda prietenilor si ne ajuta sa amelioram in continu serviciile prestate ne noi (cititi recomandarile scrise de clienti).


Observatiile si comentariile clientilor sunt binevenite in vederea imbunatatirii serviciilor noastre.


Creante si resposabilitati

Managerii/proprietarii apartamentelor isi pun in aplicare toate eforturile pentru a va asigura cele mai bune servicii in schimbul sumei achitate. O data cu rezervarea unui apartament veti primi un certificat de rezervare (confirmation voucher) pentru apartamentul respectiv si din momentul acela veti intra in contact direct cu managerii/proprietarii apartamentului. In acest sens daca veti avea nelamuriri inaintea sosirii sau in timpul sederii in apartament, veti putea adresa intrebari direct catre ei.

Aranjamente

Euroflat dispune de experiente pozitive si relatii de incredere cu managerii/proprietarii ai caror apartamente sunt publicate pe siturile noastre. In pofida relatiilor bune, Euroflat Apartments nu este responsabil pentru daune, neplaceri sau neintelegeri cauzate inaintea sau in timpul sederii Dumneavoastra. Va rugam sa tineti legatura directa cu managerii/proprietarii fie prin e-mail sau prin telefon. Adresa lor de e-mail si numarul lor de telefon sunt intotdeanuna mentionate in certificatul de rezervare (confirmation voucher) trimise de catre ei.

Cerere informatii
*Persoane
*Sosire
*Plecare
Telefon:
*Email

Oferte speciale
Apartment Old Street Superior 9 2B- apartament central în Londra - recent renovat aproape de tren şi metrou ...details
Apartament Caledonian Road 11 1B - apartamente Londra - aproape de Caledonian Rd & Barnsburry ...details
Apartament Borough Superior 18 2B- apartamente de închiriat pe termen scurt Londra - Metro: Borough - ma ...details
Apartament Warren 2B - apartament cu 3 camere in Londra - apartament în Londra cu 2 dormitoare - aproape de Regents Park - Metro: ...details


Evenimente în Londra

Vremea în Londra
Sunny
Weather in London16°
C
Umiditate rel.:39%
Răsărit:4:52 AM
Apus:9:02 PM
Vânt:W 13 mph
Presiune:29.91 Hg

Partners


Meniu


Informaţii rezervare
e-mail:
mail@euroflat-apartments.com

Timpul local 04:48 [GMT+1]

sunaţi-ne la:

UK: +44-20-3287-1237

Int'l: (00)97-252-2511 006

Romania: +40-31-224 9737

Hungary: +36-20-500 9009

Skype Us

RentalsApart Londra
RentalsApart Londra